Etusivu

Kohteesta Heritage Wiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tervetuloa Heritage Wikiin!

©Niili

Heritage on anthropomorfisilla koirilla, susilla ja koirasusilla pelattava foorumipohjainen roolipeli! Sen maailma on vaihtoehtoinen universumi omamme kanssa ja sijoittuu muinaiseen Transilvaniaan eli Ardealiin. Meneillään on vuosi 1518, mutta pelin maailma itsessään nojaa ko. vuosisadan realismiin varsin löyhästi. Mukana on elementtejä fantasiasta, steampunkista ja jopa ripaus animehenkeä.

Tämä wikipedia -tyylinen sivusto on koottu pitämään pelin kotisivut siistinä ja kaikki tarvittava tieto hyvin saatavilla mukaan pyrkiville pelaajille. Wikistä löytyvätkin ohjeet niin hahmon luomiseen, värittämiseen kuin syventävät kertomukset pelin maailmastakin.

Sivuja ja tietoa tulee sitä mukaa lisää kun keksitään mitä tarvitaan...!

Mistä tahdot tietää lisää?

Kirjoittaminen

Myös pelaajilla on lupa osallistua Heritagen maailman rakentamiseen ja wikipedian kirjoittamiseen/päivittelyyn. Mm. uusia kuvia ja päivitettyjä tietoja saa lisätä, nykyisyystekstejä saa päivitellä vastaamaan nykyisyyttä ym. Se ei ole rakettitiedettä, luo vaan tunnus ja aloita! Jos haluat apua koodeihin ja muokkaamiseen, uusien sivujen tekemiseen ym. voit olla yhteydessä ylläpitoon tai pelaajiin Discord -ryhmässä. Sieltä saat varmasti ohjeita!