Liittyminen

Näin se tapahtuu - step by step

Mistä aloitan?

Kaikki alkaa siitä, että luet läpi nämä sivut. Onhan toki tärkeää tietää millaiseen roolipeliin on liittymässä, ennen kuin liittyy sinne. Sivuilta on pyritty karsimaan pois kaikki turha liirum laarum, joten jäljellä pitäisi olla pelkkä olennaisin asia ja liittymisen kannalta tärkein informaatio.

Mitä seuraavaksi?

Mene foorumille. Näet siellä osion: Liittyminen. Osiossa on kaksi aluetta; toisessa voit kysyä apua hahmon luomiseen ja toisessa luot hahmon. Luo foorumiin uusi aihe oman hahmosi koko nimellä, sitten kirjoita sille tiedot ja lähetä viesti. Hahmosi on liittymislomakkeesi!

Kun hahmo on luotu...

Kun hahmosi on luotu, jää odottamaan, että ylläpito tarkistaa sen. Ei hätää, olemme nopeita! Kun hahmosi on hyväksytty, voit luoda tunnuksen foorumille sillä nimimerkillä jota käytit hahmoa luodessasi. Liitä hahmon tiedot oikealle alueelle foorumilla. Tervetuloa mukaan!

Jos sinulla on jotain kysyttävää, saat yhteyden ylläpitoon sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Mutta myös foorumin vieraille suunnattu alue on oivallinen paikka saada (nopeampia) vastauksia mieltä askarruttaviin murheisiin.